Bezárulnak az Életöröm klub kapui

Aki igazán hiszi, hogy az Élet öröm, az azt is tudja, hogy vonuló felhők felett mindig kék az ég. /A közhelyért az összes felelősséget a szerzőre, Herczeg Ferencre hárítjuk, de az is lehet, hogy már kötelező olvasmány./

A mi egünk mostanában nem bárányfelhős, hanem beborult. Viszont – közhely ide, tündérmese oda – mi változatlanul hisszük, hogy lesz még Életöröm klub, mindannyian megérjük, fogunk együtt jókat nevetni, szépülni és egészségesebbé válni.

A Klub bezárását átmeneti állapotnak tekintjük, és szeretnénk megőrizni az évek során kialakult barátságotokat. Levelezési címetek segítségével, a közösnek remélt hasznos és szórakoztató időtöltés lehetőségeiről örömmel adunk tájékoztatást a jövőben is.

Aki ezzel a lehetőséggel nem kíván élni, kérjük jelezze, természetesen tiszteletben tartjuk döntését!

Az Élet, öröm. A legnagyobb öröm az a sok szeretet, amelyet adhattunk és amelyet kaptunk az Életöröm klubban.

Köszönjük Nektek!

Magda, Györgyi

Budapester81 szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://eletoromklub.blog.hu/api/trackback/id/tr915105480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása