Rólunk

Kedves Kortársaink! 

Furcsán vagyunk az idővel. Tizenévesen pörgettük volna az órát előre, hogy mielőbb felnőjünk. Aztán egy-két évtized "utazó sebességgel", és hipp-hopp el is értük a nyugdíjkorhatárt.
 
Európa öregszik. Tudjuk, hogy a boldogabb országok nem fiatal generációi jobb esélyekkel, jobb feltételekkel indulnak neki a "harmadik életkor" évtizedeinek, mint mi. Az viszont kinek-kinek a saját felelőssége, hogy tanuljon meg annyi örömet találni a nem fiatal kor másfajta óráiban, amennyit csak lehet. Az öröm ritkán érkezik hívatlanul. Akarni kell, rá kell készülni, meg kell teremteni a feltételeket a boldogság fogadására. Ha hívjuk, a boldogság hozzánk is hazajön, de csak akkor, ha a lelkünkben harmóniával várjuk, ha teszünk azért, hogy a hétköznapjainkat megkeserítő testi és lelki nyűgeinkre enyhülést találjunk, ha belátjuk, hogy akkor sem szabad magányosnak lennünk, ha egyedül maradtunk.
 
Az ÉLETÖRÖM KLUB ehhez kínál segítséget. Segítséget a testi és lelki egészség megőrzéséhez, lehetőséget a gyógyító testmozgásra, szakembereket az időskor gyakori vagy váratlan problémáinak leküzdéséhez. Mindehhez - reméljük, gyorsan bővülő - jó társaságot. A Klub kínálatot nyújt, amelyet tagjai igénye szerint rugalmasan alakít. Nem akarunk tagjainkra rátukmálni semmit, sem árut, sem "kötelező" programot. Szeretettel várjuk akkor is, ha kezdetben semmi más kívánsága nincs, mint az, hogy kellemes beszélgetéssel töltsön néhány órát. És ne álljon ellen a kísértésnek, mert csak boldogság-morzsákat hozó csábításaink lesznek.
Janikovszky Éva idős korában kortársainak írt. Egy helyütt azt írja: mindenki maga dönti el, hogy gonosz öregasszony, vagy ezüsthajú idős tündér lesz belőle. Egyetértünk vele. A hajszín szabadon választott, a pozitív életszemlélet kötelező!
 
Jövendő idős tündérek és mesebeli hercegek, tanítsuk egymást az ÉLETÖRÖM KLUBBAN az örömre és a szép életre!
 
Ha velünk tart – kortalannak érzi majd magát.
 
Életöröm klub
 

 

Budapester81 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eletoromklub.blog.hu/api/trackback/id/tr623281618
süti beállítások módosítása