Fellegi Ádám zongoraművész, Száz éve már... címmel házi hangversenyt ad

Fellegi ÁdámFellegi Ádám zongoraművész, Száz éve már... címmel házi hangversenyt ad  május 16-án 18 órakor fiataloknak és örök ifjaknak. Szeretettel várunk mindenkit, akinek öröm a
muzsika, a társaság a jó beszélgetés. Belépő 15OO ft, gyermekeknek, unokáknak ingyen.

Nem tudom, mitől érzem azt, hogy Fellegi Ádámot ezer év óta ismerem, akárha a testvérem is lehetne. A hasonló otthoni környezet, a generációs összetartozás ehhez kevés. A hit viszont, hogy a zene adta öröm nem hiányozhat az életünkből akkor sem, ha a billentyűk vagy húrok szorgalmas gyötrése nem tesz boldoggá, biztosan lehet ennek a rátalálás - élménynek az alapja. Így voltak ezzel az unokáim is, akik hangoskodva, egymás szavába vágva mesélték a lakáskoncert élményeit.

Fellegi Ádám nem csupán a szerzők lelkébe lát. Ismeri az őket körülvevő világot, azokat, akik szerették őket, és akiket ők szerettek, de azokat is, akik megkeserítették az életüket. És szereti a közönségét. Testközelbe hozza a muzsikát. Most nekünk száz évről mesél majd, mi pedig neki adjuk az Életöröm Klub legnagyobb kitüntetését a már meglévők mellé: azt, hogy vele mosolygunk vagy titokban megtöröljük a szemünket, ahogy az Ő varázslata akarja.

 

Budapester81 szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://eletoromklub.blog.hu/api/trackback/id/tr664492348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása