Művészeti Szalon: Tárlat Saphier Beatrix képeiből

Az Életöröm Klub május 2-án, 17 órai kezdette, nem először és nem is utoljára szerdai Művészeti Szalon délutáni teájára hívja a Klub régi és új látogatóit. Saphier Beatrixfestményeit, jó hazai szokás szerint több helyütt ismerik a nagyvilágban, mint itthon. Az Életöröm Klub vendégeinek a művésznő válogat kis tárlatot. A tárlat alkalmat ad Elisa Rot Mikle írónő bemutatkozására is, aki – saját meghatározása szerint – romantikus regényeket ír. Bízzunk abban, hogy a romantikus szépség varázslatát mindannyiunk életében meg lehet találni.

 

Kedves Barátaink!

Arra a szóra, hogy „szalon”, csipkét, levendula illatot és suhogó ruhájú hölgyeket asszociál a mai ember. Pedig lehet, hogy többször találkozhatnánk művészekkel és szívünkhöz közel kerülő alkotásokkal, ha nem képtárakban kerülgetjük egymást egy-egy megnyitón, nem a könyvbemutatókat kell böngészni esemény naptárakban, hanem a művészet adta boldogság is házhoz jöhet.

Az Életöröm Klub május 2-án, 17 órai kezdette, nem először és nem is utoljára szerdai Művészeti Szalon délutáni teájára hívja a Klub régi és új látogatóit. Saphier Beatrix festményeit, jó hazai szokás szerint több helyütt ismerik a nagyvilágban, mint itthon. Az Életöröm Klub vendégeinek a művésznő válogat kis tárlatot. A tárlat alkalmat ad Elisa Rot Mikle írónő bemutatkozására is, aki – saját meghatározása szerint – romantikus regényeket ír. Bízzunk abban, hogy a romantikus szépség varázslatát mindannyiunk életében meg lehet találni.

A Művészeti Szalon vendégeit Jobbágy Dezső mutatja be, akit nem csupán festőművészként ismer a nagyközönség, hiszen mint a világhírű Old boy’s együttes énekese és dobosa lopta be magát a szívünkbe.

Meglepetés vendégre is számíthatunk! Mindenkit szeretettel várunk.

A belépés díjtalan.

 

SAPHIER BEATRIX bár Budapesten született, ifjúságát Szentendrén töltötte. Első mestere a magyar avantgárd művészcsoport, a nyolcak egyik alapítója, Czóbel Béla.

 

Festészeti tanulmányait Budapesten folytatta, mestere: Kóka Ferenc Munkácsy-díjas festőművész volt.

1989-től rendszeresen költözik hosszabb időkre Korfu valamint Krk városába ahol ihletet merít egyedi színvilágot és technikát felvonultató képeihez, melyek egyéni és társas kiállításokon nagy sikerrel bejárták Magyarországot, és a világ távoli nagyvárosait: Korfutól-New York-ig.

A Budapesten élő és alkotó író, munkája során nagyon sok lelkileg megtört emberrel találkozott. Azóta foglalkoztatja, mi lehet az ember boldogságának, boldogtalanságának az oka, mit jelent, ha nincs egy olyan társ, akivel megoszthatja örömeit, fájdalmait.

Könyveiben a világon a legcsodálatosabb érzésről, férfi-nő kölcsönös vonzalmáról, a szerelemről ír. Írásaiban kalandos és olykor bonyodalmakban sem szűkölködő események követik egymást. Hallatlanul gazdag fordulatokkal teszi olvasmányossá a könyveit.

Az író álmai 2008-ban teljesedtek be, amikor ELISA ROT MIKLE szerzői néven megjelent a „Csak Te” című, első regénye. Ezt követte 2009-ben a „Klaudia nyakéke” majd 2011-ben „Meddig várjak még?” címűműve.

 

Budapester81 szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://eletoromklub.blog.hu/api/trackback/id/tr244475878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása