Az élet, öröm! Mi ebben hiszünk.

Abban is, hogy kinek-kinek a saját felelőssége, hogy tanuljon meg annyi örömet találni, amennyit csak lehet.  Az öröm ritkán érkezik hívatlanul. Akarni kell, rákészülni, megteremteni a feltételeket a jókedv, a boldogság fogadására.  
 
Az „Életöröm Klub” ehhez kínál segítséget. Lehetőséget a testi és lelki egészség megőrzéséhez, alkalmat a gyógyító testmozgásra, kellemes kikapcsolódást társasjáték közben; vagy akár nagy szeretetnek, tiszteletnek örvendő emberek társaságában, prózában, zenében. 
 
A Klub kínálatot nyújt, amelyet tagjai igénye szerint rugalmasan alakít. Nem akarunk senkire sem ráerőltetni " kötelező" programot. Szeretettel várjuk akkor is, ha semmi más kívánsága nincs, mint az, hogy kellemes beszélgetéssel töltsön el nálunk néhány órát. 
Magánkezdeményezésünk Magyarországon még új típusú módon kínál színvonalas programokat a Klubra kíváncsi minden kedves érdeklődőnek. 
 
Miből lehet válogatni? A választék pont olyan színes és aktív, mint ahogyan mi látjuk az életet.
 
 
Ha a környéken jár, látogasson el hozzánk és saját szemével is meggyőződhet milyen érzés örülni az életnek barátságos, hangulatos környezetben és társaságban.
Budapester81 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://eletoromklub.blog.hu/api/trackback/id/tr964468566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VSzGyörgyi 2012.05.03. 00:20:45

Ez volt az első "Művészeti szalon" az Életöröm klubban. Nagy, hármas randevúja a képzőművészetnek, az irodalomnak és a zenének. Mi köti össze Beatrix képeit és Elisa regényeit? Miért érezte úgy Dorly, hogy sanzonjaival tovább emeli ennek a találkozásnak az fényét? Hosszasan beszélgettünk erről egy tea mellett.
Remekül érzetük magunkat,
A következő Kultur'szerdán Fellegi Ádám mesél nekünk szóban, és a zongoráján...
süti beállítások módosítása